Vágjunk bele! Up&Down Consultancy, ha pénzügyi-, vagy marketing vezetési tanácsra van szüksége

Mire Ránk bukkant, már valószínűleg számos marketing- és pénzügyi tanácsadással foglalkozó vállalkozás hirdetésével találkozott, ezért Nálunk nem fog olyan postokat és cikket találni, amelyben Top5 „tuti” tippet adunk ahhoz, hogy hogyan szerezzen több követőt a Facebookon, vagy, hogy hogyan blogoljon hatékonyan. Miért? Mert vannak dolgok, amelyeket jobb szakértőkre bízni. Ön is tudna varrni egy ruhát magának, igaz? Mégis inkább vesz egyet (és általában, fel is próbálja, ahol megkérdezi más véleményét is, hogy jól áll-e). Ez pont ugyanolyan. Az Ön feladata a vállalkozása hatékony működésének biztosítása, de ez nem jelenti azt, hogy mindent Önnek kell csinálnia! Bízzon bizonyos feladatokat szakemberre!

 

Vállalkozásunk egy start up, mi pontosan ugyanazokon, vagy hasonló életszakaszokon megyünk át és fogunk végig menni, mint az Ön vállalkozása, bárhol is tartson most, ebből kifolyólag blog bejegyzéseinket és postjainkat az Élet írja, így biztos lehet benne, hogy bármelyik szolgáltatásunkat veszi is igénybe, azt nem, csak tankönyvből tanult, papíron létező elméletek útján fogjuk nyújtani, hanem több évtizedes tapasztalatunkat felhasználva (hiszen több vállalkozás alapkövének lerakásától egészen a mai napig részesei vagyunk a mindennapjainak), gyakorlati, igazi megoldást fogunk nyújtunk a problémájára.

 

Most minden bizonnyal azon tűnődik, hogy vajon ez is, csak egy, a sok keresőoptimalizáció miatt megírt marketing szöveg közül, amely, csak azért jött létre, hogy a Google jobban szeressen Bennünket és Önt idecsalogassunk? Téved, sem karakterszám, sem kulcsszavazás szempontjából nem lenne alkalmas rá. Ez pont nem emiatt készült, hanem azért, hogy egyszerűen csak bemutatkozzunk és megköszönjünk, hogy érdeklődik irántunk és szolgáltatásaink iránt! A mi szakterületünk pénzügyi, társadalombiztosítási és marketing üzletviteli tanácsadás gyorsan, egyszerűen és érthetően, nem pedig fondorlatos úton szükségtelen szolgáltatások eladása, vagy szuperhatékony online tananyagok kínálása, amelyek segítségével pár óra alatt egy online marketing specialistává képezheti magát. Ilyet Nálunk ne is keressen, mert nem fog találni, gondolatébresztő bejegyzéseket viszont annál inkább.

 

Szolgáltatásainkat igénybevételét elsősorban start up-oknak ajánljuk, akik szeretnék már a kezdetektől jó alapokra helyezni marketing- és pénzügyi tevékenységüket, valamint olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek úgy érzik nem hatékony a működésük, vagy versenytársaik valahogy mindig egy lépéssel előrébb járnak, mint ők. Blogbejegyzéseinkben olyan problémákra és új trendekre hívjuk fel a figyelmet, amelyet minden üzleti vállalkozás számára érdemes figyelemmel kísérni. Olvassa el első bejegyzésünket, amelyben egy új vállalkozás elindítását tervezi!